Welkom bij voetzorg-salon.nl

Welkom op de site van pedicure praktijk: VOETZORG-SALON.NL
 

Voetzorg-salon.nl is het adres voor het wegnemen van al uw voetproblemen, veroorzaakt door o.a. druk, wrijving, overbelasting, ziekte en of aangeboren afwijkingen.
Wij zijn het adres voor het knippen, afvlakken en  fraisen van de nagels en het verwijderen en behandelen van eelt of kloven en het verwijderen van likdoorns en ingroeiende nagels en het drukvrij leggen hiervan.


Ook als u uw voeten wilt verwennen en even heerlijk wilt relaxen kunt u bij voetzorg-salon.nl terecht voor een heerlijke welness-spa behandeling.
Deze Welness-spa behandeling bestaat uit een voetenbad, voetenscrub en een pakking met als afsluiting een massage en indien gewenst: nagels lakken.
De welness-spa behandeling wordt gegeven met de producten van LCN spa-relaxing.

Ook voor het harsen van uw benen kunt u bij voetzorg-salon.nl terecht. Uw benen blijven langer glad en u heeft geen last van stoppeltjes.
Naast pedicuren kunnen wij u ook een manicure aanbieden. Uw handen mooi en verzorgt!
Met de vele kleuren uit het LCN nagellakken assortiment, is er voor u altijd een kleur lak bij.
Nieuw van LCN is X-tame. Dit is een gel/lak die uithard onder een led lamp. Uw gellak blijft wel 2 tot 4 weken mooi. Ook in deze gellak hebben wij verschillende kleurtjes en is french-manicure mogelijk.

Binnenkort is het ook mogelijk om gelnagels te laten zetten bij voetzorg-salon.nl. Voor zowel handen als voeten, zodat uw handen en voeten  er altijd representatief en verzorgt uitzien. Op de voetnagels kan ook een reparatie gedaan worden met gel. Beschadigde nagels, ontbrekende nagels, gespleten nagels, ingroeiende nagels, mycose(schimmel) nagels en nagels met een afwijkende groei kunnen corrigeren en/of repareren alsook verfraaien met behulp van gel.
Tevens kan men  deze gel in allerlei kleuren of in een french manicure aanbrengen.

 

Nieuw bij voetzorg-salon.nl!

CND Shellac de gel/nagellak die wel 2 tot 4 weken mooi blijft zitten op de natuurlijke nagel van zowel handen als voeten.

Klantinformatie

Bedrijfs informatie

Voetzorg-salon.nl

Feiko Clockstraat 192
Oude Pekela

Mobiel: 06-52440491

KvK nr: 52725170